mandag den 16. juli 2007

Billard @ Martin!

Lørdagens træning foregik hos Martin i deres velkendte klub hvor de har 6 udemærket Brunswick borde.

Vi lagde ud med en gang 9ball og Martin kørte mig rent ud sagt midt over. Sidste gang det skete for mig var, da Asperup dagen før DM 2006 kørte mig over med vel og mærket en huskø!! Noget som sker yderst sjældent, men dog ikke umuligt kan jeg rolig påpege om:)

Efter det foreslog jeg at vi skulle prøve og spille 50 No count i 14.1. Det vil sige at kun serier over 50 som tæller. Jeg kom ikke rigtig ind i nogen rytme og lavede flere dumme fejl. Efter noget tid lykkedes det Martin at lave 62. Efter det holdte vi en frokost pause og prøvede igen med 50 No count.

Til slut tog vi en 9ball mere og det lykkedes mig at få gang i slæden en lille smule. Alt i alt spillede jeg ikke denne dag helt optimalt. Dette ser jeg lidt som en faktor til at træne mere og gøre ved lære af mine fejl. Det skal dog lige nævnes at Martin spillede en ganske fornuftig billard:)

torsdag den 5. juli 2007

....

Holder stadig armen igang i denne sommerperiode med træning 2-3 gange om ugen, da jeg målrettet arbejder frem mod VM til November. Arbejder på, at få mit spil til at være mere "konstant" og gøre mit bund-nivaeu endnu højere.

Trænede lidt teknik her imorges i en time. Det forløb helt fint. Jeg er samtidig begyndt på at breake et helt almindeligt rack og derefter kun gå efter Bang-shot. Dette vil forøge mit Bang-shot kunnen, da jeg oftes ikke er sikker på dem. Et tip jeg fik fra Kasper Kristoffersen. Så jeg starter med sådan et rack hver gang jeg træner.

Igår tog jeg til Greve. Startede dagen med 9ball til 17 med Lasse og han fik 13 på spring igen. Sidst var det nemlig rigtig tæt, så jeg mente godt, jeg kunne overkomme dette hårde odds. Men det blev derimod andlerledes, da Lasse lagde ud med lyn og torden og stjal 4-sæt i træk fra mig og vandt dermed kampen. Der var ikke meget at gøre eftersom han spillede rigtig godt. Derefter tog jeg en kamp med Morten Smed, den garvede Århusianer. Han kom op 7-4, men fik hævet mig op vandt 9-7. Alt i alt glimrende med noget god kamptræning!

mandag den 2. juli 2007

9ball + Straigth pool

Træningen var med Jan Keller. Som altid plejer vi og træne vores obligatoriske 6-time inkl. madpause:) Vi startede ud med 9ball og vi spillede begge to rimlig godt. Kampen endte 9-8 til mig, hvor jeg var lidt heldig til sidst.

Så besluttede vi os for at tage en straigth kamp. Vi har begge ikke trænet straigth i lang tid så dette var fornuftigt nok at træne på. Det er et godt spil som bla. er med til at hjælpe ens 9ball spil. Jan åbnede packet og jeg gik straks til angreb. Jeg kom ind i en fin zone og lavede 96 i første indgang! Undervejs var jeg dog ude i nogle skavanker og serien blev ikke udført via selveste Jan P. "perfect" straigth pool. Men fik reddet min røv 2-3 gange. Så jeg var aldeles tilfreds med den serie. Jeg tror jeg skal til, at træne noget mere straigth. Altid en god ting med at træne de andre discipliner.

Vi tog et par 9ball kampe mere før vi sagde tak for idag og drog hjemad.