tirsdag den 28. august 2007

Holland:)

Var i denne weekend i Haag og besøge Katrine og Niels. I den sammenhæng også træne med Niels. Hans arm kører pænt godt for tiden må man sige:) Han havde lige vundet Challenge of Champions (50 dollar gee's) og en Blaze-Tour...

Vi startede lørdagen med 7 timers one-pocket og derefter var der dømt suprise party som Katrine havde arrangeret:) Det var meget sjovt, selvom jeg fattede Dykkerbriller af hvad der blev sagt:) hahah...

Søndagen stod den også på massiv one-pocket igen. Et spil som virkelig satte min tålmodighed på prøve og testede mine skills i resafe, kick og position. Følte selv det var rimelig svært, fordi jeg selv efter 2-3 timers spil ikke rigtig havde pottet nogle baller! Men dog var det lærerigt og fedt at spille imod ham! Jeg vil også i fremtiden træne det noget oftere...Jeg træner det stort set aldrig.
Ellers var der Beach-Party nede ved stranden hvilket var mega fedt:) Ved ikke helt om det er i stil med Lloret de Mar, men det var tjekket nok!:)

Alt i alt en begivenhedsrig weekend med god træning med Niels i topform:) Upcoming events er Pro Pool Tour i Århus på lørdag og så ellers EuroTour i Weert og World Cup of Pool i Rotterdam i denne måned.

tirsdag den 21. august 2007

Elitesamling i Odense.

Vi havde vores Elitesamling i weekenden med Ralph Eckert i Odense. Tilstede var Martin, Kasper og jeg.
Vi lavede en masse øvelser den første dag med henblik på "Bank Shot" og position-spil.
Dagen efter lavede vi nogle øvelser/spil med one-pocket og diverse 9-ball layout rydninger. Vi havde også en del øvelser hvor den hvide lå klods oppe af banden. Til næste samling fik vi en masse øvelser/spil som skal arbejdes med og gennemføres til næste gang.
Alt i alt vil jeg sige at det var en konstruktiv samling.

Bahram!

torsdag den 16. august 2007

World Cup of Pool!

Fik den gode nyhed her forleden at Matchroom Sport har valgt at Danmark skal stille op i World Cup of Pool, og i den anledning har de valgt at udtage Kasper Kristoffersen Alias "The Drill" og undertegnet:) Matchroom Sport er bla. dem som står for VM 9ball, World Pool Masters, World Pool League og Mosconi Cup.

Turnerningen afholdes i Rotterdam, Holland 25-30 September. Der er 32 lande med og det er 2-mands hold hvor man skiftes ved hvert stød. Vi har efterfølgende trukket Taiwan i 1.runde med Wu Chia Ching og Yang Ching Shun. Jeg tror ikke jeg behøver at introducere de 2 herrer! Men jeg er rigtig glad for at vi kommer til at spille mod dem og håbede faktisk at vi trak dem eller Phillipinerne:)

Alle kampe spilles desuden på TV-bordet. Jeg ser meget frem til at spille dette VM i 2-mands hold:)

Links: http://www.matchroomsport.com/articleDetail.asp?intArticleID=357
www.worldcupofpool.com

tirsdag den 14. august 2007

Badminton + Practice!!

Er begyndt at spille lidt badminton med nogle drenge. Skide skægt og en god måde at komme i form på! Holder dog stadig mit fitness ved lige, som er jo er med til at gøre mit pool spil endnu bedre:)

Her på fredag er der elitesamling i Odense med Ralph Eckert. En tysk coach som bla. har trænet Thorsten Hohmann. Hohmann som jeg personligt mener er helt unik både med hensyn til hans væremåde, spillestil og personlighed. Hans etik og moral er på niveau med Souquet.

I nogle morgentimer har jeg trænet de øvelser i Pat testen som jeg særligt havde svært ved. Sidste gang i Århus gennemgik vi testen og Ralph udpegede de øvelser, som jeg specielt havde problemer med. Det var bla. "Strategy", "Bank shot drill", "Long shot drill", "Standardpositions shots" og "Long shots drill"

Sidste gang lykkedes det mig at score 630 ved testen, så jeg håber på denne gang at kunne forbedre det!

fredag den 3. august 2007

:)

Trænede med Jannick Navne igår, som er flyttet til Herlev. Vi spillede nede i klubben hvor de lige har fået nyt klæde på begge borde:) Det er helt super!

Ser meget frem til den nye sæson med EuroTour, VM og Bundesliga. Skal spille for en klub nede i Frankfurt, som min tyske ven Nico Ottermann har skaffet til mig. Det glæder jeg mig meget til og skal spille min første runde i December.
Højdepunket er definitvt VM på Phillipinerne. Kasper ta med mig derned hvor han spiller kvalifikation. Det er rigtig fedt han ta med:)

Har på det sidste set en del pool på youtube som jeg kan anbefale andre. Under søg skal man bare skrive " US Open + pool". Så kan man se hele kampe!